Meny

Planerar du att sälja din bostad?

När du står inför ett av ditt livs kanske största och absolut viktigaste affärer finns vi här för att hjälpa dig till en trygg och säker försäljning till bästa villkor.

Vi är en fristående och lokal mäklarbyrå med bred kunskap och erfarenhet och ett mycket omfattande kontaktnät. Vår främsta målsättning är högsta möjliga kundnöjdhet genom stort engagemang och flexibelt arbetssätt. 

Boka värdering

Planerar du att sälja ditt fritidshus?

Vi hjälper dig att hitta köparen som tar vid där dina minnen av stugan i vackra Höga kusten slutar. Med våra effektiva marknadsföringsmetoder ger vi de bästa förutsättningarna att hitta en köpare från när och fjärran.

Planerar du att sälja din gård eller skogsfastighet?

Vi vet hur stark knytningen kan vara till marken där generationer kommit och gått, och hur viktigt det kan vara att hitta en köpare som motsvarar förhoppningen om att väl vårda egendomen.

Oavsett om gården är stor eller liten kommer vår djupa kunskap om ekonomi, skatter och skog väl till pass – för såväl säljare som köpare. Kvalificerade råd ger köparen trygghet och dig som säljare bättre betalt – och mer kvar efter skatt.

Moderna metoder i teknikutvecklingens framkant.

Som enda mäklarföretag i Örnsköldsvik och Höga Kusten erbjuder vi det mycket uppskattade 3D-foto – ett fantastiskt sätt att visa bostaden med virtuell rundvandring som visar bostaden som den verkligen ser ut. Den gör det lätt för köpare att förstå hur planlösningen fungerar i praktiken och inget döljs bakom kameran. Köpare kan gå på visning när de vill och hur ofta de vill från var som helst i världen, det enda som krävs är en internetuppkoppling. Perfekt för köpare som inte bor så nära och ger upplevelsen av att redan ha varit på plats när det är dags för visning på plats.

I kombination med flygfoto och texter ger det en fullödig presentation av bostaden.

Vi har tagit fasta på digitaliseringen och tyngdpunkten i vår marknadsföring ligger internet, där Facebook och Instagram är viktiga kanaler för strategisk marknadsföring i syfte att nå även dem som inte aktivt söker nytt boende.

Trygga överlåtelser

De flesta bostäder vi förmedlar är besiktigade inför försäljningen. Vi har goda kontakter med seriösa företag för besiktning, energideklaration och försäkring mot eventuella dolda fel

Boka ett möte!

Oavsett om du är redo att sälja nu eller funderar på att göra det senare kommer vi gärna hem till dig för att göra en muntlig värdering av din bostad. Värderingen är kostnadsfri och du förbinder dig inte till något. 

Boka värdering

Kontakt

Torbjörn Sverker
Torbjörn Sverker
VD, Reg. Fastighetsmäklare

Utöver fastighetsmäklare är jag Skogsmästare och har 30 års erfarenhet av fastigheter, ekonomi, juridik och skatter. Försäljning av gårdar är min specialitet, där mina kunskaper verkligen kommer till nytta och skiljer mig från andra mäklare.

Jag fotar och efterbehandlar bilderna för de flesta bostäder vi förmedlar. Det ger högkvalitativa bilder med en personlig touch, som visar bostaden från sin bästa sida. Det skall synas att det är SverkerMäklare!

Alla reavinstutredningar och skattefrågor tar jag hand om, liksom juridiska frågor som rör ägandet av fastigheter.

Sverker Mäklare Övik

Fyll i dina uppgifter nedan!

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

Fyll i dina uppgifter och skicka så återkommer vi! Vi värderar er bostad inom 24H

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

Kontakta oss så återkommer vi inom kort! Vi värderar er bostad inom 24H

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

Fyll i dina uppgifter och din fråga nedan och skicka!

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!